Απεργια Τεταρτη : Απεργία της πνο την τετάρτη ενάντια στο νομοσχέδιο για τα εργασιακά.

Απεργια Τεταρτη : Απεργία της πνο την τετάρτη ενάντια στο νομοσχέδιο για τα εργασιακά.. 24ωρη απεργία σε μετρό, ηλεκτρικό, τραμ. Σε 6 ημέρες και 16:15:11 αγίου πνεύματος. Με στάσεις εργασίας συμμετέχουν στην αυριανή 24ωρη απεργία της αδεδυ και του εκα στάση εργασίας στον οασθ χωρίς λεωφορεία του οασθ θα μείνει αύριο, τετάρτη, από τη 1μμ έως. Δεμένα ξανά τα πλοία στα λιμάνια την τετάρτη. Απεργία έχουν ανακοινώσει οι δάσκαλοι, οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία, η ομοσπονδία nέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00.

Με στάσεις εργασίας συμμετέχουν στην αυριανή 24ωρη απεργία της αδεδυ και του εκα στάση εργασίας στον οασθ χωρίς λεωφορεία του οασθ θα μείνει αύριο, τετάρτη, από τη 1μμ έως. 24ωρη απεργία έχουν εξαγγείλει και τα ναυτεργατικά σωματεία, η οποία κρίθηκε παράνομη, ωστόσο, τα σωματεία καλούν σε περιφρούρησή. Απεργία της πνο την τετάρτη ενάντια στο νομοσχέδιο για τα εργασιακά. Στην 24ωρη απεργία την τετάρτη 16 ιουνίου, που εξήγγειλαν τα συνδικάτα και το εργατικό κέντρο πειραιά, ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης, συμμετέχει η ένωση λιμενεργατών του. Νέες απεργιακές κινητοποιήσεις αύριο, τετάρτη 16 ιουνίου, στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα για το νέο εργασιακό νομοσχέδιο.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ Ν.Τ ...
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ Ν.Τ ... from www.tastv.gr
Σε απεργιακό κλοιό μπαίνει η χώρα την τετάρτη 16 ιουνίου καθώς υπάρχει 24ωρη απεργία της αδεδυ και του εκα στην οποία μετέχουν και οι εργαζόμενοι των μέσων μαζικής μεταφοράς. Πώς θα κινηθούν τα λεωφορεία. Το σωματείο εργαζομένων στη λειτουργία του μετρό αθήνας (σελμα), με ανακοίνωσή του, αναφέρει ότι συμμετέχει στις απεργιακές κινητοποιήσεις της τετάρτης 16 ιουνίου 2021 με 24ωρη απεργία στο. 24ωρη απεργία έχουν εξαγγείλει και τα ναυτεργατικά σωματεία, η οποία κρίθηκε παράνομη, ωστόσο, τα σωματεία καλούν σε περιφρούρησή. Δεμένα ξανά τα πλοία στα λιμάνια την τετάρτη. Με στάσεις εργασίας συμμετέχουν στην αυριανή 24ωρη απεργία της αδεδυ και του εκα οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι μαθητές και οι μαθήτριες που. Σε 24ωρη απεργία μετατρέπει η αδεδυ την αρχική 4ωρη στάση εργασίας που είχε ανακοινώσει για την τετάρτη 16 ιουνίου για να μην ψηφιστεί το αντεργατικό και αντιλαϊκό νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Η πνο, εξήγγειλε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, της τετάρτης.

Συμμετοχή στην 24ωρη απεργία για την τετάρτη 2 και την πέμπτη 3 οκτωβρίου έχει εξαγγείλει και η πανελλήνια ομοσπονδία σιδηροδρομικών, κρατώντας ακινητοποιημένα τα τρένα και τους συρμούς.

«οι συνδικαλιστικές ηγεσίες των εργαζομένων στο μετρό και τα λεωφορεία της πρωτεύουσας που αποφάσισαν να προχωρήσουν σε 24ωρη απεργία την τετάρτη αποδεικνύουν ότι γράφουν στα παλιά. Σε 24ωρη απεργία μετατρέπει η αδεδυ την αρχική 4ωρη στάση εργασίας που είχε ανακοινώσει για την τετάρτη 16 ιουνίου για να μην ψηφιστεί το αντεργατικό και αντιλαϊκό νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Σε νέα 24ωρη απεργία προχωρά αύριο τετάρτη 16 ιουνίου η αδεδυ, διοργανώνοντας παράλληλα συλλαλητήριο στην απεργία: Οι συρμοί σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ θα παραμείνουν ακινητοποιημένοι, ενώ τα λεωφορεία θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας, και θα κινηθούν από τις 09:00 μέχρι τις 21:00. Απεργία έχουν ανακοινώσει οι δάσκαλοι, οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία, η ομοσπονδία nέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00. Νέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία για την τετάρτη 2 οκτωβρίου 2019 προκήρυξε η εικοσιτετράωρη απεργία για την τετάρτη 2 οκτωβρίου, όλες τις κατηγορίες πλοίων, στα λιμάνια του. Νέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία για την τετάρτη 2 οκτωβρίου 2019 προκήρυξε η εκτελεστική γραμματεία της ομοσπονδίας τραπεζοϋπαλληλικών οργανώσεων ελλάδας (οτοε) ως. Το σωματείο εργαζομένων στη λειτουργία του μετρό αθήνας (σελμα), με ανακοίνωσή του, αναφέρει ότι συμμετέχει στις απεργιακές κινητοποιήσεις της τετάρτης 16 ιουνίου 2021 με 24ωρη απεργία στο. Την τετάρτη η απολογία του 24χρονου που κατηγορείται για βιασμό 11χρονης. Νέες απεργιακές κινητοποιήσεις αύριο, τετάρτη 16 ιουνίου, στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα για το νέο εργασιακό νομοσχέδιο. Χωρίς μετρό θα μείνουν οι αθηναίοι την τετάρτη 16 ιουνίου, μετά την απόφαση του σωματείου εργαζομένων στη λειτουργία του μετρό αθήνας (σελμα) για 24ωρη απεργία, αντιδρώντας με αυτό. Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την τετάρτη. 24ωρη απεργία σε μετρό, ηλεκτρικό, τραμ.

Πώς θα κινηθούν τα λεωφορεία. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά. Την τετάρτη η απολογία του 24χρονου που κατηγορείται για βιασμό 11χρονης. Συμμετοχή στην 24ωρη απεργία για την τετάρτη 2 και την πέμπτη 3 οκτωβρίου έχει εξαγγείλει και η πανελλήνια ομοσπονδία σιδηροδρομικών, κρατώντας ακινητοποιημένα τα τρένα και τους συρμούς. Στάση εργασίας στα τρόλεϊ λόγω γενικής συνέλευσης.

ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ στην ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ...
ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ στην ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ... from ikariologos.gr
Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την τετάρτη. Πώς θα κινηθούν τα λεωφορεία. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά. Το σωματείο εργαζομένων στη λειτουργία του μετρό αθήνας (σελμα), με ανακοίνωσή του, αναφέρει ότι συμμετέχει στις απεργιακές κινητοποιήσεις της τετάρτης 16 ιουνίου 2021 με 24ωρη απεργία στο. Στην 24ωρη απεργία την τετάρτη 16 ιουνίου, που εξήγγειλαν τα συνδικάτα και το εργατικό κέντρο πειραιά, ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης, συμμετέχει η ένωση λιμενεργατών του. Νέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία για την τετάρτη 2 οκτωβρίου 2019 προκήρυξε η εικοσιτετράωρη απεργία για την τετάρτη 2 οκτωβρίου, όλες τις κατηγορίες πλοίων, στα λιμάνια του. Σε 24ωρη απεργία μετατρέπει η αδεδυ την αρχική 4ωρη στάση εργασίας που είχε ανακοινώσει για την τετάρτη 16 ιουνίου για να μην ψηφιστεί το αντεργατικό και αντιλαϊκό νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Απεργία έχουν ανακοινώσει οι δάσκαλοι, οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία, η ομοσπονδία nέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00.

Δεμένα θα παραμείνουν αύριο, τετάρτη τα πλοία στα λιμάνια κέρκυρας, ηγουμενίτσας και λευκίμμης, λόγω.

Οι ναυτεργάτες επισημαίνουν ότι η απεργία θα ισχύσει σε όλους τους τύπους των πλοίων. Το πρώτο μήνυμα του μαχητή ερικσεν από το νοσοκομείο. Νέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία για την τετάρτη 2 οκτωβρίου 2019 προκήρυξε η εκτελεστική γραμματεία της ομοσπονδίας τραπεζοϋπαλληλικών οργανώσεων ελλάδας (οτοε) ως. Σε 24ωρη απεργία μετατρέπει η αδεδυ την αρχική 4ωρη στάση εργασίας που είχε ανακοινώσει για την τετάρτη 16 ιουνίου για να μην ψηφιστεί το αντεργατικό και αντιλαϊκό νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά. Την τετάρτη η απολογία του 24χρονου που κατηγορείται για βιασμό 11χρονης. Απεργία έχουν ανακοινώσει οι δάσκαλοι, οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία, η ομοσπονδία nέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00. Νέα 24ωρη απεργία και συλλαλητήριο στις 11:00 το πρωί στην πλατεία κλαυθμώνος ανακοίνωσε για την τετάρτη, 16 ιουνίου, η εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ αντιδρώντας στο εργασιακό νομοσχέδιο. Στην 24ωρη απεργία την τετάρτη 16 ιουνίου, που εξήγγειλαν τα συνδικάτα και το εργατικό κέντρο πειραιά, ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης, συμμετέχει η ένωση λιμενεργατών του. Νέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία για την τετάρτη 2 οκτωβρίου 2019 προκήρυξε η εικοσιτετράωρη απεργία για την τετάρτη 2 οκτωβρίου, όλες τις κατηγορίες πλοίων, στα λιμάνια του. Με στάσεις εργασίας συμμετέχουν στην αυριανή 24ωρη απεργία της αδεδυ και του εκα στάση εργασίας στον οασθ χωρίς λεωφορεία του οασθ θα μείνει αύριο, τετάρτη, από τη 1μμ έως. Kανονικά πραγματοποιείται σήμερα η απεργία σε όλο το δημόσιο, με εξαίρεση τους εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τους υπαλλήλους του υπουργείου παιδείας που εμπλέκονται στη. Δεμένα ξανά τα πλοία στα λιμάνια την τετάρτη.

Σε απεργιακό κλοιό μπαίνει η χώρα την τετάρτη 16 ιουνίου καθώς υπάρχει 24ωρη απεργία της αδεδυ και του εκα στην οποία μετέχουν και οι εργαζόμενοι των μέσων μαζικής μεταφοράς. Η απεργία κρίθηκε παράνομη μέχρι τις 10 το πρωί. Kανονικά πραγματοποιείται σήμερα η απεργία σε όλο το δημόσιο, με εξαίρεση τους εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τους υπαλλήλους του υπουργείου παιδείας που εμπλέκονται στη. Σε 24ωρη απεργία μετατρέπει η αδεδυ την αρχική 4ωρη στάση εργασίας που είχε ανακοινώσει για την τετάρτη 16 ιουνίου για να μην ψηφιστεί το αντεργατικό και αντιλαϊκό νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Με στάσεις εργασίας συμμετέχουν στην αυριανή 24ωρη απεργία της αδεδυ και του εκα οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι μαθητές και οι μαθήτριες που.

Λογιστικό Γραφείο "Μενέλαος Φουλεδάκης και Συνεργάτες ...
Λογιστικό Γραφείο "Μενέλαος Φουλεδάκης και Συνεργάτες ... from lookaside.fbsbx.com
Απεργία έχουν εξαγγείλει και τα ναυτεργατικά σωματεία αντιδρώντας στο νέο εργασιακό νομοσχέδιο από τις 00.01 τα ξημερώματα έως τις 24.00 τα μεσάνυχτα της τετάρτης. 24ωρη απεργία σε μετρό, ηλεκτρικό, τραμ. Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την τετάρτη. Την τετάρτη η απολογία του 24χρονου που κατηγορείται για βιασμό 11χρονης. 24ωρη απεργία έχουν εξαγγείλει και τα ναυτεργατικά σωματεία, η οποία κρίθηκε παράνομη, ωστόσο, τα σωματεία καλούν σε περιφρούρησή. Πότε θα αρχίσουν και με ποιες προϋποθέσεις. Οι συρμοί σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ θα παραμείνουν ακινητοποιημένοι, ενώ τα λεωφορεία θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας, και θα κινηθούν από τις 09:00 μέχρι τις 21:00. Kανονικά πραγματοποιείται σήμερα η απεργία σε όλο το δημόσιο, με εξαίρεση τους εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τους υπαλλήλους του υπουργείου παιδείας που εμπλέκονται στη.

Οι ναυτεργάτες επισημαίνουν ότι η απεργία θα ισχύσει σε όλους τους τύπους των πλοίων.

Απεργία έχουν εξαγγείλει και τα ναυτεργατικά σωματεία αντιδρώντας στο νέο εργασιακό νομοσχέδιο από τις 00.01 τα ξημερώματα έως τις 24.00 τα μεσάνυχτα της τετάρτης. Νέες απεργιακές κινητοποιήσεις αύριο, τετάρτη 16 ιουνίου, στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα για το νέο εργασιακό νομοσχέδιο. Η απεργία κρίθηκε παράνομη μέχρι τις 10 το πρωί. Η πνο, εξήγγειλε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, της τετάρτης. Οι συρμοί σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ θα παραμείνουν ακινητοποιημένοι, ενώ τα λεωφορεία θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας, και θα κινηθούν από τις 09:00 μέχρι τις 21:00. Απεργία έχουν ανακοινώσει οι δάσκαλοι, οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία, η ομοσπονδία nέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά. Το πρώτο μήνυμα του μαχητή ερικσεν από το νοσοκομείο. Σε νέα 24ωρη απεργία προχωρά αύριο τετάρτη 16 ιουνίου η αδεδυ, διοργανώνοντας παράλληλα συλλαλητήριο στην απεργία: Πότε θα αρχίσουν και με ποιες προϋποθέσεις. Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την τετάρτη. Συμμετοχή στην 24ωρη απεργία για την τετάρτη 2 και την πέμπτη 3 οκτωβρίου έχει εξαγγείλει και η πανελλήνια ομοσπονδία σιδηροδρομικών, κρατώντας ακινητοποιημένα τα τρένα και τους συρμούς. Σε 24ωρη απεργία μετατρέπει η αδεδυ την αρχική 4ωρη στάση εργασίας που είχε ανακοινώσει για την τετάρτη 16 ιουνίου για να μην ψηφιστεί το αντεργατικό και αντιλαϊκό νομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Post a Comment for "Απεργια Τεταρτη : Απεργία της πνο την τετάρτη ενάντια στο νομοσχέδιο για τα εργασιακά."